Select Page

Retningslinjer for personvern

 

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.stoppeffekt.no

Hvilke personopplysninger samles inn?

Kommentarer

Kommentarer er slått av for dette nettstedet.

Kontaktskjema

Stoppeffekt mottar kun ditt navn og din e-post om du velger å ta kontakt via kontakskjemaet. Når du kontakter oss via skjema, e-post eller telefon, brukes denne informasjonen kun til å kontakte deg angående det du har oppgitt.

Informasjonskapsler fra Google Analytics

Stoppeffekt bruker analyseverktøyet Google Analytics for å få statistikk om hvordan besøkende navigerer og bruker sidene våre. Da får vi for eksempel vite tid på dagen, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de bruker siden. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics lagrer enkelte statistikker koblet mot en bruker ID (men ikke knyttet direkte til ditt navn). Disse slettes automatisk etter 24mnd. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å bedre forstå brukerens behov og for å optimalisere denne tjenesten. Hotjar er en teknologitjeneste som hjelper oss med å forstå brukerne våre bedre (for eksempel hvor mye tid de bruker på hvilke sider, hvilke linker de velger å klikke, hva brukerne ikke liker og ikke liker osv.), og dette gjør at vi kan bygge og opprettholde vår service med tilbakemeldinger fra brukerne. Hotjar bruker informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn data om brukerens oppførsel og deres enheter (enhetens IP-adresse, fanget og lagret bare i anonymisert form, enhetsskjermstørrelse, enhetstype, nettleserinformasjon, geografisk plassering (kun land), foretrukket språk som brukes til å vise vår nettside). Hotjar lagrer denne informasjonen i en pseudonymisert brukerprofil. Verken Hotjar, og vi vil aldri bruke denne informasjonen til å identifisere enkelte brukere eller til å matche den med ytterligere data på en enkelt bruker. For ytterligere detaljer, se Hotjars retningslinjer for personvern ved å klikke på denne linken.

Du kan velge bort å la Hotjar lagre data om bruken av nettstedet vårt og Hotjars bruk av sporingskapsler på andre nettsteder ved å følge denne avmeldingslenken.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Stoppeffekt lagrer ingen personopplysninger og deler ingenting til andre med mindre det foreligger et lovlig eller avtalemessig grunnlag for slik utlevering. Vi vil aldri selge, gi bort, eller på annen måte formidle til tredjepart, personopplysninger som e-postadresse, navn, adresse, telefonnummer for andre formål enn de som er oppgitt her.

Dine rettigheter

Du har rett til:

  • Innsyn i dine personopplysninger som vi behandler
  • Retting eller supplering hvis de er uriktige eller ufullstendige.
  • Sletting hvis vi behandler uten korrekt rettslig grunnlag (vær imidlertid oppmerksom på at det gjelder enkelte unntak fra retten, som når vi ved lov er pålagt fortsatt lagring)
  • Begrensning av behandlingen imens vi arbeider med å avklare ditt spørsmål om rettslig grunnlag, avgjøre din protest mot behandling, eller utsette/begrense sletting
  • Å trekke tilbake ditt samtykke dersom du har gitt dette til oss som grunnlag for en behandling
  • Å protestere mot behandlingen hvis den ikke baseres på samtykke, avtale eller rettslig plikt, grunnlaget er enten offentlig interesse eller utøvelse av offentlig myndighet (GDPR Art. 6 (1) bokstav e), eller interesseavveining (samme artikkels bokstav f), og behandlingen ikke er nødvendig for å beskytte vitale interesser. Du kan i tillegg alltid protestere mot direkte eller tilpasset markedsføring.
  • Flyttbare data i et strukturert alminnelig og maskinlesbart format, dersom de behandles basert på samtykke/avtale og det er du selv som har gitt de til oss. Vi utleverer kun når vi kan fastslå din identitet, sikre opplysningene ved kryptering, og påse at det ikke krenker andre individers rettigheter eller friheter. Utleveringen skal være uten kostnad/gebyr for deg med mindre vi kan påvise at det er grunnløst eller overdrevet. (vær imidlertid oppmerksom på at denne retten hovedsakelig er ment å beskytte forbrukere i kommersielle forhold slik som bytte mellom tjenesteleverandører, slik at den kun i enkelte tilfeller vil kunne være aktuell i forhold til våre behandlinger)
  • Informasjon om vår behandling av personopplysninger på en kortfattet, åpen, forståelig og lett tilgjengelig måte som ikke er helautomatiske (det vil si uavhengig av menneskers reelle påvirkning), og har rettsvirkninger for deg (det vil si styrer dine rettigheter eller plikter). Dette gjelder likevel ikke hvis avgjørelsen er basert på samtykke, nødvendig for å inngå eller gjennomføre en avtale, eller er hjemlet i en lov som sikrer individets interesser. Vi skal ved slike avgjørelser iverksette tiltak for å sikre dine interesser, og du skal ha rett til å si din mening, si imot avgjørelsen, og kreve at et menneske går igjennom avgjørelsen.
  • Når du kontakter oss for å benytte dine rettigheter skal vi svare deg uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Vi gjør oppmerksom på at dine rettigheter i det enkelte tilfelle vil kunne være begrenset av vilkår eller krav vi er pålagt å følge ved lov/forskrift eller tilsvarende rettslig grunnlag. Dette vil vi vurdere konkret og informere deg om for hvert enkelt tilfelle når du kontakter oss for å utøve dine rettigheter.

Kontaktinformasjon

For ytterligere spørsmål, send en e-post til:

mail@stoppeffekt.no

Ta kontakt på e-post, ring direkte på 97 54 80 02 eller følg med på Instagram, Facebook eller LinkedIn.
2019 Stoppeffekt