Tilbake til prosjekter

ScoutDI

Trondheimselskapet ScoutDI lager spesialiserte droner for innvendig inspeksjon. Målet er å gjøre det enda tryggere og mer kostnadseffektivt å gjøre inspeksjoner av industrielle installasjoner. Stoppeffekt ble kontaktet i forbindelse med at ScoutDI ønsket å fremstå mer profesjonelt ovenfor et internasjonalt marked.
Leveranse:
Nettside, identitet, 3D-illustrasjoner, presentasjon, brosjyrer, messevegger, roll-ups, videomaler m.m
Besøk nettside
ScoutDI website mockup

Vi visste fra før at Stoppeffekt var gode på web, men ble også positivt overrasket i arbeidet med visuell profil over hvor vi raskt landet på en retning vi følte passet oss. I tillegg til profil og web har vi fått hjelp til brosjyre, roll-ups og messevegger, alt med meget godt resultat. Vi er svært fornøyde, Gustav er dyktig og veldig grei å jobbe med.

Eivind Sivertsen

Marketing Director ScoutDI

I konseptutviklingsfasen så vi på konkurrenter og bransjetrender for å hente inspirasjon og ideer. Med kundens mål og behov som utgangspunkt, ble det utviklet flere konsept for å finne et tiltalende visuelt uttrykk som reflekterte ScoutDIs personlighet.
ScoutDI Styleguide
ScoutDI's profilguide
ScoutDI ønsket å beholde det eksisterende logosymbolet, men ville oppdatere typografien, fargepalettet og det visuelle utrykket til en mer teknisk og moderne stil.

Resultatet av prosessen ble en omfattende profilhåndbok som gir tydelige instruksjoner for bruk av logoen, layout og fargehierarkiet. Dette arbeidet la grunnlaget for øvrig grafisk materiell som skulle produseres, inkludert brosjyrer, visittkort, rollups og nettsiden.

3D-illustrasjoner

Tidlig i prosessen ble det produsert 3D-visualiseringer av ScoutDIs autonome drone. Illustrasjoner ble bl.a brukt til messemateriell og brosjyre som illustrasjon for å forklare hvilken teknologi som er integrert i dronen og hvilke fordeler dette gir brukeren.

Nettside

Nettsiden ble utviklet av Stoppeffekt i WordPress i tett samarbeid med kunde. Siden vedikeholdes i stor grad av kunde selv slik at de selv kan flytte på innhold, endre på tekst og bilder og til og med legge til nye moduler om behovet skulle oppstå.
Besøk nettside
Scoutdi Website Mockup 03

Grafisk materiale

I løpet av samarbeidet har en lang rekke grafisk materiell blitt produsert, blant annet:
 • Digitale og trykte annonser
 • Brosjyrer
 • Word- og InDesign-maler
 • Hubspot-templates
 • Brukermanualer
 • Produktark
 • Visittkort
 • Rollups
 • Treningssertifikat
 • Bilfolie
 • Logoanimasjoner
 • Premiere-templates
 • og mye mer

Markedsmateriell

ScoutDI presenterer ofte teknologien sin på messer rundt om i verden, og har behov for markedsmateriell som f.eks brosjyrer og messevegger tilpasset et internasjonalt publikum. Stoppeffekt produserer grafisk materiell, samt visualiseringer i 3D for å vise hvordan sluttresultatet kan bli seende ut før det blir satt i produksjon.

Animasjonsfilm

Helt i starten av samarbeidet ble Stoppeffekt forespurt om å lage en teaser-intro til en pitch hos nHack i Shanghai for å skape oppmerksomhet rundt deres nye drone.
Scout 137 teaser, da produktet var i startfasen. Animasjon, lyd og musikk av Stoppeffekt.
De kom tilbake fra Shanghai med 4,5 millioner kroner, så pitchen må sies å ha vært en suksess.
Siden starten av samarbeidet har ScoutDI opplevd sterk vekst og fått stor oppmerksomhet fra internasjonale aktører. Det har vært en glede å se bedriften vokse så langt, og ser frem til videre samarbeid!

Flere prosjekt