Tilbake til prosjekter

EMPIG

EMPIG leverer en løsning som sparer energi og hindrer kjemikaliebruk når olje og gass skal opp fra havdypet ved hjelp av flerfaseteknologi. Stoppeffekt ble kontaktet da de hadde behov for å formidle hva utfordringen består i og hvordan EMPIGs unike Cold Flow-teknologi bidrar til å løse problemet.
Leveranse:
Storyboard, manus, animasjon, lydlegging, musikk, voiceover

Brief

EMPIG hadde behov for å få produsert to filmer på under ett minutt hver: én som definerer problemet med dagens løsning, og én som forteller hvordan EMPIGs teknologi løser dette problemet.
Empig Lookdev01
Empig Styleframe Macro 01
Styleframes fra skissearbeidet

Storyboard

I tett samarbeid med kunde ble det utarbeidet et manus, og deretter et storyboard som viste hvordan historien kunne fortelles.
Empig Storyboard Mockup 01
EMPIGS løsning er teknisk avansert og sammensatt, og krever at man får med alle elementene for en riktig forståelse.

Den største utfordringen i forarbeidet var å få med alt som måtte med og bli enige om hva man kunne kutte bort slik at histories kunne formidles på kortest mulig tid.

For å oppnå et godt resultat ble det svært viktig å jobbe grundig med planleggingen av innholdet. Etter at vi hadde gått mange runder med manus i et delt dokument, landet vi til slutt på en løsning alle var fornøyde med og produksjonen av filmen kunne igangsettes.

Tusen takk til Joakim Ulseth for et flott samarbeid både på 3D-modellering og animering!

Flere prosjekt